1)
Маса данини 3 кг, А маса кавуна на 12 кг больше.В скільки разів кавун тя

1)
Маса данини 3 кг, А маса кавуна на 12 кг больше.В скільки разів кавун важчий дині
2) Швидкість автобуса 68 км \ год, а швидкість вантажівки 72 км \ год .На скільки більше відстань пройде автобус за 6 год, ніж вантажівка за 4ч

  • 1) 12/3 = 4 (рази) -арбуз важче дині

  • 1) 3 + 12 = 15 кг
    2) 15: 3 = 5 (раз) -арбуз важче дині
    Відповідь: в 5
    1) 68 * 6 = 408 (км)
    2) 72 * 4 = 288 (км)
    3) 408-288 = 120 (км)
    Відповідь: на 120 кілометрів