У Альоші 46 рублів, А у Кості 20 рублів .Вони сложалі свої гроші і купили 2 мороз

У Альоші 46 рублів, А у Кості 20 рублів .Вони сложалі свої гроші і купили 2 морожених по 27 рублів .Скільки грошей у них ще залишилося?

  • 46 + 20 = 66 - їхні гроші
    27 × 2 = 54 - стоять 2 морожених
    66-54 = 12 - залишилося
  • 1) 46 + 20 = 66 (руб) у Альоші і Кістки разом
    2) 27 + 27 = 54 (руб) заплатили за два морожених
    3) 66-54 = 12 (руб) залишилося
    Відповідь: 12 рублів залишилося.